TEKENAAR, ARCHITECT, DESIGNERErwin van Wirdum

In de afgelopen tien jaar is Erwin als ondernemer betrokken geweest bij uiteenlopende projecten op het vlak van bouwkunde, ontwerp en architectuur. Deze ervaringen en een uitgebreide klantenkring vormen de solide basis van Studio Lines; Een ontwerpstudio waar een passend antwoord wordt gezocht op uw vraagstuk. Wij werken altijd zonder vooringenomen standpunten, onze antwoorden zijn soms verrassend maar altijd met een realistische blik, een grote betrokkenheid en streven naar kwaliteit.

LAAGDREMPELIG, PERSOONLIJK & KWALITEITBedrijfs-
filosofie

Het vaststellen van heldere uitgangspunten en blootleggen van onderliggende wensen of eisen maken het mogelijk om een goed concept met een optimaal resultaat vorm te geven. Een effectief middel hiervoor is de dialoog tussen de ontwerper en opdrachtgever. In onze visie vraagt een studio dus om interactie; wij trachten laagdrempelig te zijn en nodigen uit om binnen te stappen. Hier zult u merken dat Studio Lines geen standaard bureau is maar een informele organisatie waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid belangrijke pijlers zijn. Voor wie dit weet te waarderen is Erwin een vaste partner geworden om gezamenlijk projecten naar een hoger niveau te brengen.

Erwin van Wirdum is na diverse praktische bouwkundige opleidingen afgestudeerd aan de TU Delft met een WO Master Architecture, Urbanism and Building Sciences. Na het opdoen van werkervaring bij diverse architectenbureau’s en aannemers is Erwin sinds 2011 actief als zelfstandig ondernemer. Studio Lines is ontstaan als concept waarbij persoonlijke eigenschappen en ambitie, naast opgedane kennis en ervaring, samenkomen als antwoord op de specifieke vraag van opdrachtgevers en verworven opdrachten.

Gediplomeerd en geregistreerd

Beroepsaansprakelijkheid biedt garanties

Professionele (CAD) software

Uitgebreid kennisnetwerk aanwezig

Neem contact op

Heeft u een vraag over een project of dienst van Studio Lines?
Neem gerust contact met ons op via het webformulier of stuur een email wanneer u geheel vrijblijvend documenten wilt toevoegen.

Adres

Burgemeester Pabstlaan 10 B7
2131 XE Hoofddorp

Telefoon

023 891 3084

Email

info@studiolines.nl

Algemene voorwaarden | Privacybeleid
© 2019 Studio Lines. Webdesign: Kraanlijn 2.0 Communicatie & Design