2F-Retail-design

Retail design

december 2, 2016by Beheer

Het wijzigen van een winkelruimte of inrichten van een nieuwe locatie vraagt een grote focus om uw winkelconcept goed neer te zetten, de merkbeleving te versterken en de producten op een juiste manier te presenteren. Wij verzorgen zowel het ontwerp als de technische uitwerking van de benodigde plannen.

Naast plattegronden en wandaanzichten is in een fraaie 3d visualisatie het eindresultaat te beleven, de uiteindelijke ruimte kan zo worden betreden nog vóórdat er ook maar iets is gebouwd. Hier zien we hoe meubels, kleuren en materialen bij elkaar komen en kunnen zaken verder worden afgestemd. De volgende stap is het technisch uitwerken van de ruimte en meubels; We maken vloer- en plafondplannen, inclusief verlichting en elektra. Daarnaast worden er van de meubels fabricagetekeningen gemaakt voor de bouwer of aannemer.

We hebben een samenwerking met een middelgrote retailbouwer met tekenafdeling, die kan worden ingeschakeld bij specifieke vraagstukken of bij behoefte aan extra capaciteit.

Wij hebben projecten gerealiseerd in o.a.: Nederland, Frankrijk, Duitsland, Slowakije, Kosovo, Estland, Albanië, Cyprus, Martinique, Egypte, Marokko, Koeweit, Saudi Arabië, Dubai, Abu Dhabi en Qatar.

Terug